Är det dags för semester?

Är det dags för semester?

with Inga kommentarer


Svar ja, för oss båda hoppas jag!  Men första veckan kommer att gå åt till veterinärbesök och sedan en mental härdsmälta efter det ?. Pinero ska göra sin skiktröntgen på måndag och blir i Ultuna två dygn. Amuletti ska på återbesök angående magsår. (Mental härdsmälta eller intrycksbakfylla är två benämningar på samma sak, jag blir sängliggande av för mycket intryck/fokuseringar). 

Så här såg Pinero ut när de mätte om han hade någon hälta, fiffiga saker! Ingen hälta på rakt spår i trav men ändå en rörelsestörning…det gör mig smått orolig kan jag ju säga…


Jag ska försöka hålla näsan över vattenytan och hoppas att inspirationen att rida kommer tillbaka snart. Det är som att de senaste månadernas anspänning kommit ikapp nu, jag är totalt kaputt i kolan?. Jag vill rida men orkar liksom inte, noll motivation. Om någon har tips på hur man får den tillbaka så lyssnar jag?. 

Jag går i funderingar att skaffa fodervärd åt Lilleman för en period (men han ska stanna på gården) och så behöver jag till hösten har ridhjälp iallafall tre gånger i veckan. Ska försöka ta tag i det med under semestern. 

Mycket pyssel väntar här hemma, massor att fixa och jag hoppas på att vi får till nån skojig grillkväll också! 

Grannens katt är fortsatt här, mycket social och han verkar gilla att sällskapa i stallet även om hästarna är lite läskiga.


Och nu har han däckat bredvid mig ?


På återseende!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.