Blev vattenträningen idag!

Blev vattenträningen idag!

with Inga kommentarer

Ja, vad ska man säga…alltid är det nåt när man har hästar! Pinero har fått nässelutliknande utslag som sprider ut sig i öar samt vissa enstaka prickar. Veterinär tittade i fredags, skulle höra av mig om det blev mer. Oklart om han ätit något, reagerat på knott eller helt enkelt reagerat på det dyngsura flugtäcket innan jag fick av det. 

Nåja, messar min ena veterinär på morgonen idag, har sådan tur att hon finns i närheten på eftermiddagen så jag tar cykeln och hämtar en flaska schampoo…som luktar ruttet ägg!! Fick noga instruktioner av båda mina veterinärer eftersom båda då fanns på plats där jag hämtade flaskan (är enormt tacksam för den hjälp jag/vi alltid får av dessa två!!). 


Så blidde det då som så att Pinero blev tvungen att tvättas, spolas, tvättas igen. Och han avskyr vatten!! Framförallt på sina bakben. Men med god hjälp av Sanna (som är mycket duktig och lugn med hästar) så jobbade vi metodiskt igenom proceduren :). Så nu luktar stackars Pinero ruttet ägg och är helt gul på sina vita hovar men vi får hoppas att det ger sig, vad det nu må vara. 


//Katarina och Pinero 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.