Bra dag!

Bra dag!

with Inga kommentarer

Det går upp och ner med Mr A, vi kommer igång och sen händer det något. Tramp, sår mm. Han är en liten olycksfågel med mycket energi men vi siktar mot stjärnorna (distans) och kanske hamnar vi i trädtopparna ?. Jag är dock väldigt glad i honom och hans lyhördhet, därför tänker jag inte ge upp i första taget heller även om det finns de som tycker jag borde ge upp…

Han är känslig och väldigt rädd. Självförtroendet kommer så sakteliga och han behöver lära sig hantera sig själv i jobbiga situationer. Idag jobbade jag med bommarna utan innehåll vilket innebär att de lätt flyttar sig om han inte lyfter hovarna, och en och annan gång så anföll de ?. Men han far iväg, sansar sig och söker kontakt vilket jag anser vara positivt!

Filmen är inte för att visa perfektion i longering eller något annat utan visa hans framsteg idag. Spöt tränas han med för att förstå innebörden, d v s min förlängda arm. Att jag pekar på bogen, mitten eller baken innebär INTE att han ska öka utan enbart flytta utåt på större volt. Nej, han förstod inte det heller förut utan jag har jobbat metodiskt.

Jag är inte särskilt duktig, jag är ganska mycket nybörjare men jag försöker i allafall☺, och jag har en plan också ?.

Han var duktig att vänta sedan, trots alla bromsar?❤.

Tack för idag i värmen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.