Bus i hagen

with Inga kommentarer

Robin fick lite akupressur på eftermiddagen idag, han hade en del spänningar i trapezius på höger sida ffa vid manken och bakåt och även spänd i korsryggen höger sida. Han hade inte ont utan var lite spänd i musklerna, för övrigt var han mjuk och fin samt jämnt musklad. Han gillar verkligen att bli ompysslad:). Han brukar få lite akupressur/massage var tredje till var fjärde månad. Ibland för att jag känner att det ”är nåt” i ridningen eller att hans rörelsemönster ändras/känns stel i stretchingen och ibland för att han helt enkelt tycker om det:).

Sen är det väl så att allting som händer våra djur (skador/sträckningar mm) inte alltid är orsakat av hur de rids/används. En del saker ordnar de nog själva…finns en liten filmsnutt nedan som kanske kan förklara hur saker uppstår ibland.

Innan kameran kom på så gjorde Pinero en riktig vurpa, ”sideplant”, han tappade greppet om underlaget och gleeeeeed på sidan i snön. Och sedan upp och på´t igen bara!  Tur det är snö kanske? Det är sådär att matte drar efter andan! Robin (i sitt vinröda täcke för att hålla musklerna varma idag) gasade några gånger han med vilket inte hör till det normala, han brukar styra runt Pinero som förtvivlat vill leka, men idag var det som sagt bus (det var den behandlingen det…)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.