Dagen, tiden, tankar…

Dagen, tiden, tankar…

with Inga kommentarer

Pineros pass blev i Avesta och det var nästan så vi blåste bort på vägen dit! Vi kämpar på med träningen och han blir långsamt starkare. Det tar lite tid att åka men det är det värt!

Nu sitter jag här och tittar ut över hagen, inte vill jag flytta inte! Många bygger fyrkantiga hagar utan någon charm alls, huvva!

En annan sak som jag funderat mycket över är all perfektionism vi omger oss med…det ska vara fina gräskanter, trimmern får jobba, ogräs ska det inte vara i trädgården eller i gruset, det ska vara blommor på förstukvisten, framför den, på altanen…varför? Hela trädgården är ju ett stort blomland?. Fönstren ska putsas, gardiner ska bytas, huset ska städas etc (men det händer inte så ofta det heller?). Visst får människor ha det som de vill men hos oss ser det inte ut så och kommer nog aldrig att göra eftersom ingen av oss är intresserad av trädgård, heminredning mm?.

Nåja, nu ska vi njuta lite för ibland vill jag också få vara lite lyxig????

Trevlig sommar på er och eftersom jag inte längre är inloggad på fb eller insta så har jag faktiskt ingen aning om vad ni gör ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.