En liten utflykt 

En liten utflykt 

with Inga kommentarer

Det börjar bli dags för Pinero att lämna grundskolan och kliva upp till gymnasiet? Därför lastade jag honom idag och åkte till ridbanan i Danholn, lagom långt att gå hem ifall det skulle krångla. 


Väl där så provade jag med arbete i töm (här är jag på lågstadiet och han på mellanstadiet?) med fokus på röstkommandon. Jag ska lära mig detta med töm för det är ett bra arbete för både hästen och mig. Visst önskar jag att min utrustning var bättre, det första jag ska försöka köpa är ett par bra lädertömmar??. 


Det gick bra att lasta när vi skulle hem också. Visst, han var lite skeptisk, så som hästar kan bli när det är ”ny” miljö. Men tack vare det tålmodiga arbetet på hemmaplan så tog det 2 minuter (max) innan han gått helt in, hemma tar det ca 10 s ☺️. 


Nu är vi trötta i huvudet båda två, men absolut värt det!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.