Ett annat fokus…

Ett annat fokus…

with Inga kommentarer

Ett annorlunda inlägg kommer här…Semestern är nu slut, vardagen tar vid. Vad har vi gjort? Jo, vi har varit hemma på gården där vi trivs bäst och pysslat med ditt och datt. Ofta kommer frågan: vad ska du/ni göra på semestern? Svaret blir: vara hemma. Och här blir det svåra, att faktiskt få vara nöjd att inte flänga överallt på semestern. Att inte påverkas av andra eller göra sådant som andra tycker är viktigt! Det kan låta som en svaghet men det är faktiskt lätt hänt att tappa bort sig själv och sina egna livsval i dagens jäkt på perfektion . 

Jag har lyssnat på Skäringer & Mannheimer (kloka kvinnor!) samt senaste veckan fått tips om en bok som heter Ett enklare liv. En klok person gav mig tipset medans vi skruvade och sågade ?. Helt plötsligt ramlade många insikter över mig och b la hetsen i sociala medier. Jag mår bättre utan! Så sorry ifall ni inte får så många likes av mig framöver. Nu tänker jag leva i verkligheten och vara nöjd med det jag har!! 

Och Erik har fått leka med de stora leksakerna förstås ??


På återseende nån gång när Facebook talar om att vi inte bloggat på ett tag eller nåt??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.