Ett år sedan…

with Inga kommentarer

Ett år har gått sedan jag fick beskedet att du lämnat oss. Ett år av sorg, lärdomar, tankar, minnen, smärta och känsla av samhörighet. Jag är så lik dig på många sätt! Familjen är jätteviktig men samtidigt måste man få flyga, vara sin egen, vara sig själv och fortsätta vara nyfiken. Det har du lärt mig❤️. Du var den som förstod varför det var (och är) så svårt att vara still, som förstod att om vi skulle hinna ses så var det i stallet. Fika låg inte för dig och detsamma är det för mig.

Minnen från båten, minnen av dig, allt skäll jag fick om jag ville låna pengar nån gång?, ”har du hål i handen” eller ”man ska inte handla om man inte har råd”?.

Så ofta har jag tänkt: ge mig min pappa tillbaka så jag kan få säga allt jag aldrig sa!! För jag fick inte ta farväl?.

Jag älskar dig pappa❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.