Hästar, träning och vardag

Hästar, träning och vardag

with Inga kommentarer

Idag fick Pinero och jag en skön tur i skogen med lite offroadträning också. Solen värmde och tur var väl det när jag dragit på mig en nackspärr efter min vurpa i torsdags. Jag använder alltid mina icebugs men av någon anledning så bytte jag skor just då vilket var ganska korkat?. 


Planering pågår för fullt just nu för båda hästarna, och för att jag ska få ihop livet med arbete, vila, egen träning samt hästars träning så måste jag planera. Tråkigt men sant och tvunget. Nog skulle jag kunna ha två skogsmullar men jag vill lite mer än så?. 

Pinero har äntligen fått sin licens klar, vaccinationer införda och tävlingsbok beställd. Första tävlingen är 23 april i Rimbo och 20 km har jag tänkt för Mr ”skyndalångsamtannarsbliralltfel” aka Pinero. Har en distanstränare som hjälper mig med träningsupplägg för honom och det börjar ge resultat, vilopulsen har sjunkit från 40 till 33 och magen har minskat 9 cm ☺️. Och så går de på strikt foderplanering nu också. 

Robin sätts igång långsamt så det överben han fått inte blir överansträngt. Men vad vi båda längtar efter att hoppa!! Han försöker sig på ett och annat skutt i skogen ibland?.  

Men nu får det bli ett bad och mjuka upp stela muskler, lite varmare än nedanstående ”mattvätt”??. 


Ha en bra lördag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.