Ibland går det bra ?

Ibland går det bra ?

with Inga kommentarer

Ibland går det upp och ibland går det ner, så är det i livet och så är det även när  man tränar hästar☺️. Idag var en bra dag med Amuletti, han är ingen ”enkel” häst. Att fastna i en övning kan bli lite av en katastrof men jag lär mig och han lär sig. Idag tränade vi utan tränare och det ställer stora krav på mig eftersom jag måste vara MYCKET medveten om mina signaler och mitt kroppsspråk!! Jag har aldrig haft en sådan extremt känslig häst förut men snart så är vi ett team ??☺️. 

Och Pinero promeneras och stretchas samt får medicin. Håller alla tummar för även han är en pärla!!

Snart är nog även Robin på banan??

Hej å hå och mitt foderbord blev toppen??Ciao 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.