Livet med häst eller bara otur?

Livet med häst eller bara otur?

with Inga kommentarer

Just nu funderar jag på om frimärkssamlande är en bättre hobby än hästar?. Och så har jag lärt mig att otur har man inte, det förtjänar man och då undrar jag: vad har Pinero (och jag) gjort för att förtjäna denna otur???

Dels höger bakknä med en skada på yttre ligamentet. Väntar på svar från Ultuna. Nedre bilden är en förstoring av knäskålen. Ytan ska vara slät, inte taggig.Och i lördags morse var han svälld i höger kota fram, varm men oöm och inte haltare än vanligt. Försökt med det jag kunnat: kyla och bandage, annan hage samt box. Men idag såg det inte alls bra ut och dessutom är han öm?. Så nästa torsdag blir det till veterinären igen.


Och som om inte det räckte så är han svälld samt rinnig i höger öga, troligen orsakat av flugor eller om något stuckit honom. Så aldrig mer glömma huvan!!

Så nu har jag inhandlat riktiga kylbandage som man kan ha i frysen eller i kallt vatten, ullpaddar att ha under benlindorna samt en kylgel som kyler utav bara helv…! Kyla, värme, kyla, värme och stöd och båda fram behandlas förstås lika.

Ja men ha en bra helg ni därute, själv ska jag fokusera på lastträning av Amuletti så vi kan åka till veterinären på tisdag med honom??.

Och Lilleman har fått ett nytt eksemtäcke ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.