Min och Robins vår

with Inga kommentarer

Har varit kämpig med veterinärbesök och behandlingar av både fram och bakben. Haslederna (mellan och nedre ) är för trånga vilket innebär att han har svårare att använda bakbenen och han belastar mer fram.

Tanken nu är att det ska gå framåt, d v s han kan få igång motorn och hältan ska vara borta. Gårdagens utvärdering gjorde mig dock lite ledsen då han var sämre efter att jag skrittat honom i töm över cavaletti än han var i början av passet.
Förhoppningsvis kan jag få lite tips från någon av mina tränare som kanske även kan se med andra ögon.

Går det inte framåt är hans framtid endast som promenadhäst vilket utmanar mitt sinne då min vilja är att rida distans samt träna lite hopp och dressyr.

Älskade häst och vän!

20140621-122519-44719578.jpg

20140621-122520-44720442.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.