Pinero på Romme b.la

Pinero på Romme b.la

with Inga kommentarer

Idag var en dag då jag fick lov att acceptera vad min läkare bestämt, besöket var utmattande och det blev vila efter att jag kom hem. Hjärntrötthet finns ännu inte som en diagnos utan det bedöms istället som utmattningssyndrom. Jag har kämpat länge trots mina symtom och är tydligen den mest envisa person som min läkare någonsin träffat, det är väl på gott och ont. Smärtor i kroppen har jag också fått vilket är något som kommit av jag stressat och pressat, det är något att vara försiktigt med då det kan bli kroniskt när det funnits länge. Och det räcker med att hjärnan inte fungerar som den ska!!

Vad ska jag då göra dessa månader? Jo, jag är ordinerad fysisk aktivitet, vila, samvaro med djur samt hitta en nivå där jag fungerar.

Så efter att jag vilat några timmar blev det en resa till Romme med Pinero. Han behöver nya miljöer och vi behöver lära känna varandra i nya situationer. Travekipage, fläktar, traktorer med sladd som kör i en hastighet som jag inte traktorer hade, bilar på stora vägen och fåglar…. Vi värmde upp i stora paddocken och tog sedan några varv i trav och galopp på lilla ovalen. En enda gång försökte han bocka men var sedan mycket lyhörd. Övergångar och tempoväxlingar samt miljöträning var dagens jobb. Dessutom krånglade han vid lastningen när han blev mentalt trött vilket är bra att veta????.

En liten film (och jag vet att han säkert är för låg i formen och lite framtung men Rom byggdes inte på en dag☺️). Och så en liten bild på Robin då han väntade så tålmodigt på oss?❤️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.