Positiva besked 

Positiva besked 

with Inga kommentarer

Idag har min/-a veterinärer kollat Pinero igen och nu får vi öka på träningen med skritt samt på sikt trav + arbete i töm. Han är än något stel fram men visar ingen smärta eller hälta. Han visade upp livsglädje och energi ?. Det känns helt otroligt ❤️


Och Amuletti hade en böld i läppen, sår på insidan som liknade en hästtand? Antagligen har Pinero fått tag på läppen, bitit till och sedan har det blivit en abcess. Men nu är den tömd och lite eftervård får jag pyssla med de närmaste dagarna. 


När t o m mina veterinärer undrar om jag har 14 hästar och inte 4 med tanke på alla besök det senaste året, ja då har det varit en del…Men samtidigt så har ju vissa besök varit för att utreda t ex sadeltvång och orsak på Amuletti samt rörelsestörningen på Pinero. 

Läkemedlet vi provat på Pinero är e g ett för hund och heter då Carthrophen (phentasan för häst) och eftersom det saknas vetenskap och beprövad erfarenhet är det inget som försäkringsbolag ersätter, men det har haft effekt kombinerat med kiropraktik och behandlingsschema och rörelse. Billigt var det inte men å andra sidan lägger jag hellre pengar på sånt än kläder, skor, smink, resturangbesök etc. 

Ha d!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.