Robin 20 km PP

Robin 20 km PP

with Inga kommentarer

I söndags åkte vi iväg med Robin på hans första ”riktiga” distanstävling, anledningen till att riktiga står inom parentes är att det inom distansen finns prova-på tävling. Det är under tävlingsliknande former, men kortare än clear rounden, anmälan sker i tävlingsdatabasen med licens etc och det som egentligen inte behövs är den gula tävlingsboken. Ett ypperligt tillfälle att träna både för mig och Robin (denna gång).

Eftersom både läkare och psykolog sagt åt mig att göra sådant som gör mig lycklig så gjorde jag det! Men, min hjärntrötthet sätter förstås hinder för vad jag klarar och därför valde jag att åka någonstans där jag kände igen miljön och många av människorna = mindre påfrestning. Och naturligtvis var min älskade make och stora stöd här i livet med mig, han var lite ringrostig men ser i allafall till att jag äter, håller koll på klockan och håller i hästen!! Nu har jag haft några trötta dagar men har fortfarande kvar en lyckokänsla i kroppen vilket är guld värt! Ja, detta blir en viktig del i mitt tillfrisknande!!

Och varför älskar jag distansen? Ja…det är ridning i naturen, det är utmaning, det är alla underbara människor jag träffar och lär känna längs vägen, den har helt enkelt allt jag önskar! Och dessutom kan du välja att satsa eller välja att rida på lägre nivåer, du kan välja att tävla för att vinna och klättra uppåt eller som mig…välja att rida för att bli godkänd (just nu, framtiden vet jag ännu inget om…).

Men busen Robin skulle minsann INTE gå in i transporten när vi skulle hem! Han var trött mentalt och dessutom…allt fanns ju där vi var: gräs, hö, vatten, kompisar och så tyckte han att det var skoj! Som tur var fanns en kompis på plats som vet hur jag tänker kring lastning så hon hjälpte till, tack Mari och grattis till din fina 50 km tävling!!

Lite bilder med korta beskrivningar nedan.

DSC_0077

Ovan: Besiktning innan tävling.

DSC_0079

Ovan: Alla åldrar och hästar är välkomna 🙂

DSC_0091

Ovan: Snart dags för bangenomgång.

DSC_0098

Ovan: Snart dags för start, fokus 🙂

DSC_0112

Ovan: Lugnt och sansat för oss i starten. Vi tre tog sällskap från start till mål, som sagt en av anledningarna till att jag fullkomligen älskar denna sport och att den fyller mig med så mycket lycka!!

DSC_0118

Ovan: Även lugnt in över mållinjen för oss, haha 🙂

DSC_0121

Ovan: Inte glömma lappen med tiden för målgång!

DSC_0123

Ovan: I väntan på besiktning. Det kom en kvinna och öste beröm över Robins former, det var ju skönt att höra eftersom han i jämförelse med de andra distanshästarna är lite rund, hihi 😉

DSC_0130

Ovan: Måste ruska av sig lite vatten…Snygga öron!

DSC_0132

Ovan: ”Är vi klara här nu då??” undrar nog Robin 🙂

DSC_0136

Ovan: Godkända 🙂

Tack för oss! //Katarina, Erik & Robin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.