Robin på terrängliknande linjer och hinder inomhus

with Inga kommentarer

En på sätt och vis annorlunda träning idag som en del i min rehab. Många ser mig som en person med mycket energi och så har det varit men inte nu längre. Jag har högst troligt drabbats av hjärntrötthet efter tidigare utbrändhet vilket b la innebär svårigheter med koncentration, minne, inlärning samt en, ibland, förlamande trötthet. Värk i muskler och fästen har jag haft länge. En mycket lång tid har det varit otroligt ansträngande att hålla skenet uppe och försöka vara ”normal”. Ofta vill jag bara lägga mig ner och sova, ligga i soffan och bara dra filten över huvudet. Det får jag inte! Min läkare var nog så tydlig på den punkten, ”fortsätt med din träning som ger energi” och för en stund kan jag även glömma värken.

Så jag försöker ta kliv, göra det jag älskar och som ger mig så otroligt mycket! Det som jag gör innan något som jag gjort idag är att vila, vila, vila tills det är dags, för om jag INTE gör det så tar det stopp i huvudet, sedan vila när jag kommer hem och inte rusa vidare till nästa sak. Det här är svårt men är som sagt en del av rehabiliteringen. Tävla klarar jag inte som jag mår nu tyvärr men då får vi göra annat.
Vad gjorde vi då idag? Jo, åkte till ett helt nytt ställe, träffade helt nya människor och red för en ny tränare, Maria Blumentahl. Det var terränginspirerat och en riktig utmaning med smala hinder, trixiga linjer, fart och kontroll men så kul!! Måste göras om!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.