Rosa och jag hoppar

with Inga kommentarer

Idag var jag på hoppträning med Rosa och det var vår första hoppträning ihop. Hon gillar att hoppa, är taggad som bara den…dock är/var jag ganska nervös för jag är ändå en grön ryttare på en het häst. Med med mycket god och pedagogisk hjälp från tränaren så hoppade vi till slut en mindre bana:)! Och jag är stolt över både mig och Rosa för när träningen började så hade jag bara tänkt trava över lite bommar och på sin höjd hoppa en cavaletti!! Så denna lilla film visar även de ”motgångar” vi hade idag tillsammans med framgången på slutet då vi tar oss runt hela banan med peppande ord från tränaren:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.