Terräng igen?

Terräng igen?

with Inga kommentarer

Bjuder på lite fler bilder från terrängträningen i Hofors. Robin är en klippa, dock fegar jag ur ibland och försöker bromsa samtidigt som han ska gasa. Vi fick en miss i början på hindret med orange kvastar så där han blev hängande en kort stund. Sedan ville varken han eller jag över men den duktiga tränaren gav sig inte så till slut gick det??. 

Jag insåg efteråt att det blir krock i huvudet på mig eftersom man i terrängen behöver ha axlarna mer bakåt och jag som jobbat på att få dem framåt?. Och vid vissa hinder behöver hästen få sträcka ut halsen vilket innebär längre tyglar…svårt!! 

Men samtidigt så behöver man göra saker som är lite utmanande för att komma vidare ?

Det går att hoppa bredvid också?? eller inte alls…Herregud så jag ser ut??


? Som sagt, han har ett stort hjärta min kille som har matte hängandes i munnen. Nybörjaren…men alla har vi väl varit det (och börjar man efter 40 med trasig kropp i bagaget så krävs en del mental träning ?). 

(Bjuder på bildserien nedan, den talar liksom sitt tydliga språk). Vi hade en del stopp också…vilket så gott som alltid beror på mig. Ser jag lugn, avslappnad och följsam ut? Inte direkt ?. Men jag får väl lära mig! 

Tack ni som orkade till slutet?? Nu dags för fortsatt jobb här på gården???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.