TerrĂ€ng igen😁

TerrĂ€ng igen😁

with Inga kommentarer

Bjuder pĂ„ lite fler bilder frĂ„n terrĂ€ngtrĂ€ningen i Hofors. Robin Ă€r en klippa, dock fegar jag ur ibland och försöker bromsa samtidigt som han ska gasa. Vi fick en miss i början pĂ„ hindret med orange kvastar sĂ„ dĂ€r han blev hĂ€ngande en kort stund. Sedan ville varken han eller jag över men den duktiga trĂ€naren gav sig inte sĂ„ till slut gick detđŸ‘đŸ». 

Jag insĂ„g efterĂ„t att det blir krock i huvudet pĂ„ mig eftersom man i terrĂ€ngen behöver ha axlarna mer bakĂ„t och jag som jobbat pĂ„ att fĂ„ dem framĂ„t😂. Och vid vissa hinder behöver hĂ€sten fĂ„ strĂ€cka ut halsen vilket innebĂ€r lĂ€ngre tyglar…svĂ„rt!! 

Men samtidigt sĂ„ behöver man göra saker som Ă€r lite utmanande för att komma vidare 😊

Det gĂ„r att hoppa bredvid ocksĂ„đŸ˜§đŸ˜± eller inte alls…Herregud sĂ„ jag ser ut😂😂


🙈 Som sagt, han har ett stort hjĂ€rta min kille som har matte hĂ€ngandes i munnen. Nybörjaren…men alla har vi vĂ€l varit det (och börjar man efter 40 med trasig kropp i bagaget sĂ„ krĂ€vs en del mental trĂ€ning đŸ€Ł). 

(Bjuder pĂ„ bildserien nedan, den talar liksom sitt tydliga sprĂ„k). Vi hade en del stopp ocksĂ„…vilket sĂ„ gott som alltid beror pĂ„ mig. Ser jag lugn, avslappnad och följsam ut? Inte direkt 🙄. Men jag fĂ„r vĂ€l lĂ€ra mig! 

Tack ni som orkade till slutetđŸ‘đŸ» Nu dags för fortsatt jobb hĂ€r pĂ„ gĂ„rdenđŸ”šđŸ”©đŸ”§

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.